Інсайдери повідомили, що серія Modern Warfare 2 з гри Call of Duty може вийти вже 30 березня. Зазначимо, що оновлена гра особливо не відрізняється від оригіналу. Проте, розробники поліпшили звук, а також опрацювали графіком, зробивши її набагато сучасніше.

Раніше повідомлялося, що 30 березня відбудеться тільки його дебют, але, схоже, що це не зовсім так, і в цю ж дату відбудеться також і сам вихід перевидання. Варто зазначити, що зміни будуть тільки в сюжетної частини гри, а ось мультиплеер залишиться без нововведень.

Залишається тільки дочекатися офіційного оголошення від самих розробників.

Modern Warfare 2

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.