Триваюча війна між Huawei і Сполученими Штатами все ще затягується. Згідно з новими повідомленнями, деякі високопоставлені чиновники в адміністрації Трампа в даний час погодилися на нові заходи, спрямовані на обмеження глобальних поставок чіпів для Huawei Technologies.

Huawei Mate X, gettyimages

Згідно зі звітом, було запропоновано змінити правило, згідно з яким іноземні компанії, що використовують обладнання для виробництва мікросхем в Сполучених Штатах, повинні були б отримати ліцензію перед поставкою певних компонентів для Huawei.

Huawei, gettyimages

Розвиток відбувається в той час, коли Білий дім посилює свою критику Китаю з приводу коронавіруса. Відносини між США і Китаєм, схоже, стають все більш напруженими, оскільки обидві країни обмінюють бородавки на тих, хто винен у поширенні цієї хвороби.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.