Зникаючих фотографій в особистих повідомленнях і 24-годинних Stories вже недостатньо.

Instagram збирається дозволити передплатникам приховувати їх листування. Точніше, спілкуватися зі співрозмовником так, щоб історія чату не зберігалася і не викликала в майбутньому почуття сорому при перечитывании. Схоже, Instagram просто не може без нововведень, і деякі з них просто зайві, і будуть навантажувати смартфон. Але не в цьому випадку, так як листування може зіграти злий жарт з відправником.

Тестову функцію шляхом реверс-інжинірингу (зворотної розробки вихідного коду) виявила користувачка Twitter Jane Manchun Wong. Вона любить копатися в програмних продуктах і знаходити незадокументированные функції додатків. Правда, така функція все ще тестується, так що користувачам мережі доведеться почекати, якщо функція взагалі з'явиться на ринку.

смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.