минулого тижня Apple встановила ліміт на покупку декількох своїх продуктів, включаючи iPhone і iPad в різних країнах, оскільки компанія закрила всі свої оффлайн магазини за межами Китаю, адже коронавірус поширюється по всьому світу.

Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Здавалося, що обмеження на покупки були введені, оскільки Apple готується до удару з-за впливу коронавіруса на продаж з-за збоїв в ланцюжку поставок і слабкого попиту. Що стосується обмежень, компанія обмежила покупку iPhone і iPad Pro до двох пристроїв, в той час як MacBook Air і Mac mini обмежені п'ятьма замовленнями на клієнта.

Однак тепер компанія зняла обмеження на покупки, накладені на iPhone, новий iPad Pro і новий MacBook Air в країнах за межами Китаю. На веб-сайті Apple в США більше немає обмежень на купівлі, і клієнти можуть купити стільки iPad 2020, iPhone 11 Pro і 2020 Macbook Air, скільки захочуть.

Незважаючи на те, що обмеження були зняті, схоже, що компанія не справляється з продажами нових пристроїв, в основному з-за збоїв, викликаних спалахом коронавіруса.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Apple HomePod, gettyimages

Втім, клієнтам доведеться почекати свої пристрої, так як компанія не встигає обробляти замовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.