Компанія Redmi готується до випуску свого флагманського смартфона наступного покоління - Redmi K30 Pro. На тлі цього компанія оголосила про щось несподіване.

Redmi K30 Pro, gizchina

Redmi оголосила, що тепер компанія стала ексклюзивним партнером по смартфону для майбутнього фільму “Форсаж 9” у Китаї. Схоже, що це співробітництво для флагмана смартфона Redmi K30 Pro, який представлять публіці 24 березня в Китаї.

Напередодні компанія підтвердила, що в майбутньому флагманський смартфон буде оснащений радіатором VC з рідинним охолодженням, який поліпшить продуктивність і дозволить чіпсеті Snapdragon 865 компанії Qualcomm працювати на повну потужність.

Смартфон буде оснащений радіатором з рідинним охолодженням, який, як стверджується, володіє підвищеними тепловими характеристиками і дозволяє краще розсіювати тепло у порівнянні з традиційними методами охолодження.

Популярні новини зараз

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

смартфон, gettyimages

Смартфон буде живитися від батареї на 4700 мАч, яка буде підтримувати 33 Вт швидкої зарядки. Очікується, що початкова ціна телефону складе близько 3000 юанів, що складає приблизно 428 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.