Xiaomi опублікувала новий патент CNIPA (Національне управління інтелектуальної власності Китаю). Згідно дизайну, Xiaomi може працювати над телефоном, який може складатися вертикально.

Xiaomi патент, gizchina

Схеми показують пристрій зі складним перфорованим дисплеєм, який має два датчика камери разом зі світлодіодним спалахом. Камери буде працювати як основної, так і фронтальної, використовуючи механізм перевороту і мотор.

Втім, далеко не факт, що такий смартфон з'явиться на ринку. У всякому разі, найближчим часом. Подивимося, як компанія буде використовувати даний патент в майбутньому, адже ідея хоч і нова, але застосувати її в реаліях досить складно.

Xiaomi патент, gizchina

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.