Microsoft недавно анонсувала всі характеристики Xbox Series X. Нова ігрова консоль поставляється з індивідуальним твердотілим накопичувачем NVMe ємністю 1 ТБ, а швидкість завантаження гри значно поліпшили. Компанія також розкрила деталі зовнішнього вигляду консолі Xbox X Series наступного покоління. З моменту офіційного представлення специфікацій Xbox Series X Microsoft демонструє продуктивність цього пристрою. Поки у нас є наступне:

Xbox Series X витрачає 5-6 секунд для перемикання ігор. Крім того, вже існуючі ігри тривають з останньої сцени навіть після перемикання.

Microsoft Xbox Series X, gizchina

Microsoft Xbox Series X пропонує 100% зворотну сумісність зі старими моделями.

Xbox Series X завантажується набагато швидше, ніж старі моделі - на 40 секунд швидше, ніж Xbox One X.

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Показати ще

Контролер зручніше для захоплення. Консоль також підтримує старі контролери інших моделей.

Тепер Microsoft також запросила ЗМІ взяти участь у офлайнової оцінці складання Xbox Series X. Консоль була розібрана прямо на місці події.

геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.