За чутками, південнокорейський технічний гігант Samsung розробив 150-мегапіксельний сенсор Nonacell для камер. Очікується, що він буде запущений в четвертому кварталі 2020 року і стане найбільшим сенсором компанії, виключно за кількістю мегапікселів. Це також найбільший комерційний датчик зображення, який можна знайти на ринку. Оригінальні новини надійшли через твіт в Твіттері від користувача по імені Sleepy Kuma (@Kuma_Sleepy).

Samsung Galaxy S10+, gettyimages

У твіті новина також включає додаткові деталі, такі як продаж нового датчика Samsung іншими виробниками. Як і цього року, стверджувалося, що Xiaomi запровадить новий 150-мегапіксельний сенсор в четвертому кварталі 2020 року. Vivo та Oppo також планують включити цей сенсор, але в першому кварталі 2021 року. До того ж, такі гаджети будуть працювати на новому чіпсеті, який зможе обробляти інформацію такою просунутою камери.

Samsung, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.