Facebook спільно з українським моз запускають кампанію з інформування українців про реальну ситуацію з коронавірусом. Схоже, інформування громадян досить важливий аспект боротьби з коронавірусом, який допоможе вберегтися від фейкової інформації. За даними моз працювати це буде так: "у стрічці новин автоматично буде з'являтися повідомлення від Facebook з посиланням на урядове джерело з достовірною інформацією".

Коронавірус, фото з вільних джерел

Враховуючи поширення фейкової і дикої інформації в різних Telegram-каналів, інформування українським моз - вимушений захід, щоб зменшити безпідставну паніку, яка збільшується завдяки неправдивої інформації.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.