Wccftech повідомляє, що останні новини від дослідницької компанії DFC Intelligence, присвяченій ігрової індустрії, показують, що проблеми з ланцюжком поставок, викликані зростаючою епідемією, можуть призвести до того, що консолі наступного покоління від Microsoft і Sony можуть показати світу набагато пізніше запланованого часу. Простіше кажучи, майбутні Microsoft Xbox Series X і Sony PlayStation 5 будуть відкладені. Звичайно, це не офіційна інформація. Але є всі підстави вважати, що ігрові приставки будуть оголошені пізніше, ніж планувалося.

Xbox, gettyimages

Як заявляє DFC Intelligence, спалах може надати короткострокове вплив на поставку Microsoft Xbox Series X і Sony PlayStation 5. І цілком ймовірно, що принаймні одна з двох консолей не буде запущена в 2020 році. Навіть якщо вони будуть випущені у відповідності з графіком, поставки будуть обмежені. Крім того, початкові ціни можуть бути вище, ніж очікувалося.

Xbox, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.