Компанія Activision похвалилася досягненнями своєї нової королівської битви Call of Duty: Warzone. За перші 24 години з моменту релізу гру спробували 6 млн геймерів. Враховуючи, що гра безкоштовна, це цілком очевидно. Правда, як і інші королівські битви, у проектах є внутрішньоігрові покупки, які нехай і далеко не завжди дають перевагу над іншими гравцями, але дають рідкісну кастомізацію.

ноутбук, gettyimages

Якщо так піде і далі, то Call of Duty: Warzone стане найпопулярнішою і швидко зростаючої грою в жанрі Battle Royle, тим більше вона вже затьмарила перший рекорд Apex Legends, яку рекламували скрізь, де тільки можна, але от гра сама по собі виявилася провальною.

Нагадаємо, що Battle Royale-гра Call of Duty: Warzone заснована на шутер Modern Warfare і інших частинах серії.

Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.