Анонс Grand Theft Auto 6 може відбутися 20 березня. На це натякнув інсайдер з GTAForums під ніком gonnaenodaethat. Протягом деякого часу він публікував зашифровані повідомлення і теми. Один з тредів називався 03/20. Схоже, компанія все ж покаже публіці, чого геймерам варто очікувати від продовження легендарної гри.

геймеры, gettyimages

До того ж, є кілька причин, щоб вважати такі збіги не випадковими. Наприклад, аналогічні події відбувалися незадовго до анонсу версії Red Dead Redemption 2 на ПК. Користувачі на форумі залишали зашифровані повідомлення, які давали додаткову інформацію про анонс гри.

геймеры, gettyimages

Rockstar поки не анонсувала GTA 6 і навіть не оголошувала про початок її розробки. Проте, гра вийде на консолях нового покоління, а їх реліз запланований на кінець цього року.

Популярні новини зараз

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.