Redmi K30 Pro покажуть у Китаї в кінці цього місяця. Звичайно ж, все більше витоків з'являється в мережі.

смартфон, gettyimages

напередодні запуску більшість технічних характеристик майбутнього Redmi K30 Pro було опубліковано в мережі. Ймовірно, єдине, що залишилося, це інформація про ціни і наявності. Що ж, керівник компанії тепер натякнув на ціну телефону.

Директор по продуктах Redmi Ван Тенге натякав через свій аккаунт в Weibo у відповідь на запитання користувача про те, що майбутня версія Redmi K30 Pro буде коштувати більше 3000 юанів, що складає приблизно 430 доларів.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Ця інформація про ціни відповідає попереднього звіту, у якому передбачалося, що початкова ціна телефону може становити 3000-3500 юанів, відповідно до заяв генерального директора Redmi Лу Вейбинга. Однак, щоб знати напевно, нам доведеться почекати ще пару тижнів до офіційного запуску. У доларах це приблизно 450 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.