Нова ситуація з коронавірусом викликає у світі більшу напруженість. Епідемія, що почалася в Ухані, Китай, тепер поширюється і на інші частини світу. На даний момент в Китаї зареєстровано більше 125 000 випадків захворювання і більше 4500 випадків смерті. Країна Західної Європи, Італія, є другою найбільш постраждалою країною після Китаю. На сьогоднішній день в Італії зареєстровано понад 12 000 випадків, а число загиблих перевищує 800. З цією метою нещодавно Apple оголосила, що закриває всі свої 17 роздрібних магазинів в Італії на невизначений термін.

Apple, gettyimages

Хоча магазини Apple будуть закриті, компанія як і раніше буде надавати клієнтам онлайн і телефонну підтримку. Епідемія продовжує поширюватися по всій Європі та в інших регіонах. У той же час Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тан Десаї заявив у середу, що нова епідемія коронавирусной пневмонії має характеристики глобальної пандемії.

Apple, iPhone // фото Getty Images

“Оскільки ми підтримуємо роботу щодо стримування поширення Covid-19 і управління їм, нашим пріоритетом залишається здоров'я і безпеку всіх у громадах, які ми обслуговуємо”, - йдеться в заяві Apple в середу.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.