Виявлено перше в історії шкідливе ПО для викрадення кодів двофакторної аутентифікації Google Authenticator. Схоже, легендарна захист від пошуковика виявилася не такою вже й крутий, як вважали раніше.

смартфон, gettyimages

минулого місяця фахівці компанії ThreatFabric знайшли перше в історії шкідливе ПО для викрадення кодів двофакторної аутентифікації, що генеруються Google Authenticator. Однак, Google не поспішає виправляти цей недолік, який може нашкодити мільйонів користувачів по всьому світу.

смартфон, gettyimages

Cerberus являє собою гібрид банківського трояна і трояна для віддаленого доступу (RAT) для Android-пристроїв. Після зараження пристрою за допомогою функцій банківського трояна шкідливий викрадає банківські дані. Звичайно ж, з допомогою банківських даних можна вкрасти і грошові кошти.

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.