В 2018 році витоку вказували, що вбудований у Windows 10 регулятор гучності може бути значно перероблений в майбутньому релізі. В силу ряду причин компанія відклала це, однак не повністю відмовилася від ідеї. І ось тепер у збірці Windows 10 Build 19577 для інсайдерів з'явилася оновлена версія регулятора. Звичайно, краще б компанія більш детально тестувала кожне оновлення ОС, так як наявність помилок не радує користувачів, але візуальні оновлення все ж краще, ніж нічого.

Windows 10, gettyimages

В поточному релізі бігунок для звуку в Spotify, Groove Music або веб-браузері з'являється у верхньому лівому куті Windows 10. Він стає видно при використанні мультимедійних кнопок.

В майбутньому планується відмовитися від цього і перенести управління гучністю в правий нижній кут, ближче до області сповіщень. Звичайно, це збільшить комфорт від використання цієї ОС. Коли оновлення стане доступним для кожного користувача - невідомо. Швидше за все, завантажити оновлення можна буде в найближчі тижні.

Windows 10

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.