У 2020 році на ринку з'являться дві консолі нового покоління. Sony і Microsoft вже готуються конкурувати за увагу гравців. І це не дивно, адже подібні “війни” тривають вже більше 10 років.

Канадець Адам Бойс раніше працював віце-президентом по зв'язках з видавцями та розробниками Sony Interactive Entertainment і брав участь у запуску PlayStation 4. У крутості цей людини сумніватися точно не варто, адже PS4 принесла компанії величезну прибуток.

Під час бесіди з журналістом USgamer колишній бос, розповів, що це було велике час, так як він створив чудову команду. Проте все було дуже непросто.

Sony, gettyimages

Колишній виконавчий директор PlayStation зазначив, що для ефективного просування PS4 йому довелося принести безліч жертв і це був період, коли він не міг думати ні про що іншому. А найважливішим було досягнення максимально можливої клієнтської бази. Враховуючи, що консолі тільки входили в життя звичайних користувачів, створювати все з нуля було дуже непросто.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Показати ще

свого часу глава Xbox Філ Спенсер стверджував, що консольної війни не існує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.