У минулому році Google представила перший у світі смартфон середнього класу Pixel під виглядом Pixel 3A. Це було миттєвим успіхом для компанії (принаймні в США), адже низька ціна робить цей смартфон дуже популярним. Тепер в мережі з'явилася інформація про бюджетному Google Pixel 4 A. Нові зображення були вперше опубліковані в Reddit, який потім потрапив в Twitter.

Ці нові живі зображення передбачуваного Pixel 4A демонструють телефон з офіційним чохлом з тканини сірого кольору, тоді як пристрій чорного кольору з кнопкою живлення білого кольору. Хоча в новій витоку нічого не говориться про тип дисплея, очікується, що вона буде AMOLED-панеллю, як і будь-які інші попередні пікселі.

смартфон, gettyimages

На зворотному боці ми бачимо повернення датчика відбитків пальців, який відсутній в серії Pixel 4. На жаль, пристрій ще буде поставлятися з однією камерою, схожою на торішню Pixel 3A. Про ціну і дату виходу поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.