Компанія Google видалив всі додатки платформи тестування AnTuTu з Play Store. Сюди входять AnTuTu 3D Bench, AnTuTu Benchmark та AITUTU Benchmark (останній для оцінки продуктивності штучного інтелекту). Виявилося, що причиною, ймовірно, є повторне порушення правил з боку Cheetah Mobile.

Тепер Амелі Лю, менеджер по глобальному маркетингу Antutu, вирішила” прояснити обставини.

смартфон, gettyimages

“Ми помітили на вашому веб-сайті 8 березня статтю про видалення програм Benchmark з магазину Play. Ми цінуємо вашу увагу до цього питання і хотіли б дати деякі роз'яснення та роз'яснення з цього питання.

7 березня команда отримала електронний лист від Google, в якому повідомлялося, що Antutu є одним з пов'язаних акаунтів видавця Cheetah Mobile, усі додатки Antutu були видалені з Play Store. Але насправді, ми думаємо, що в цьому є якесь непорозуміння. Antutu НЕ є пов'язаною обліковим записом Cheetah Mobile !!”, - повідомляє Амелі.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

смартфон, gettyimages

Можливо, Google переплутала все, і додатка знову повернуться в інтернет-магазин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.