З моменту анонса S. T. A. L. K. E. R. 2 від української студії GSC Game World, був оприлюднений лише один дизайнерський арт і модель батона. Гравці і шанувальники серії з захопленням чекають нової інформації. Днями дизайнер Денис Рудою з GSC опублікував перший скріншот з S. T. A. L. K. E. R. 2 в своєму Instagram. Звичайно, як завжди, скріншот мало що показує, та й сам дизайнер вирішив не пояснювати нічого. Є ймовірність, що до виходу гри ще багато часу, а розробники намагаються зацікавити геймерів довгоочікуваним виходом.

S. T. A. L. K. E. R. 2, instagram

З'ясувалося, що гра складається не на власному движку X-Ray, як це було в попередніх іграх компанії, а на Unreal Engine 4 від Epic Games, про що говорить хештег #UE4. Подібний підхід допоможе прискорити продовження знаменитої постапокаліптичній франшизи, так як наявність інструментів для цього движка прискорити процес створення світу.

Незважаючи на те, що S. T. A. L. K. E. R. 2 розробляється на Unreal Engine 4, а не на власному движку, за графічну складову GSC попросила фанатів не турбуватися.

геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Ймовірно, новий скріншот з Instagram левел-дизайнера компанії ніяк не пов'язаний з S. T. A. L. K. E. R. 2, а просто є демонстрацією роботи Рудого у вільний час. Публікація була викладена в сторіс, які зникають протягом 24 годин.

Повідомляється, що в 2020 році геймерам покажуть гру, так що нам залишається лише чекати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.ua повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.