Apple готується випустити нові навушники Powerbeats 4. На це натякає сертифікація в базі даних FCC, а також просочилися в мережу промо-фотографії, відео і характеристики пристрою. Схоже, компанія вирішила не зупинятися на 3 моделі бездротових навушників. До того ж, велика кількість різних моделей і призначень дозволяє компанії експериментувати, випускаючи кардинально різну продукцію.

AirPods, gizchina

Майбутні навушники повторюють дизайн Powerbeats Pro, який повинен бути більш комфортним і ергономічним. Згідно сайту WinFuture, Powerbeats 4 будуть оснащуватися чіпом Apple H1 з підтримкою Siri. Логотип Beats служить кнопкою, яку можна використовувати для відтворення, паузи і перемикання треків. Звучить дуже круто, але логотип Beats явно підніме підсумкову ціну на навушники.

Автономність майбутньої новинки складе приблизно 15 годин, що на 3 години більше, ніж у попередньої моделі. Очевидно, що для зарядки буде використовуватися порт Lightning. Apple може анонсувати Powerbeats 4 в найближчі дні, можливо, разом з iOS 13.4.

Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

До того ж, в коді iOS 14 виявили іконку тих самих навушників, які Apple представить вже в 2020 році, якщо розробка піде за планом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.