Компанія Huawei підтвердила, що серія P40 буде офіційно запущена 26 березня на глобальній онлайн-прес-конференції. Лінійка смартфонів, орієнтована на камери, планувалося з'явитися на публіці в той же день в Парижі. Але сьогоднішнє оновлення підтверджує, що це буде онлайн-захід.

Huawei, фото foreignpolicy

Huawei не новачок у віртуальних прес-конференціях. Нещодавно компанія представила онлайн-захід у Європі для нових ноутбуків Huawei Mate XS і Matebook. Ми можемо очікувати аналогічну віртуальну прес-конференцію для лінійки Huawei P40. Відео-тізер мало що розповідає про пристрої, за винятком нового корпусу камери. Але про новій лінійці чуток ходять чутки про нову установці перископ-камери PRISM з 10-кратним оптичним зумом!

смартфон, gettyimages

Подивимося, що компанія приготувала користувачів. Можливо, цей девайс стане смартфоном з самої крутий камерою в світі, а поки лідерство займає Xiaomi Mi 10 Pro.

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.