У наступній книзі під назвою “Samsung Rising” описується анекдот, згідно з яким, коли Samsung конкурував з Apple, південнокорейська компанія відправила велику кількість яблук в офіс відпочинку співробітників і закликала їх кусати яблуко, щоб підвищити моральний дух.

Обкладинка книги, gizchina

Samsung Rising написана Джеффрі Кейном, технічним журналістом, що спеціалізується на азіатських репортажах. Ця нова книга, заснована на інтерв'ю з сотнями людей, розповідає про історію зростання Samsung і проблеми, з якими вона стикається у своєму розвитку. “У нас одна мета-перемогти Apple”, - сказав неназваний керівник Samsung в книзі. Він також додав: “Я не жартую”.

Як видно з обкладинки цієї книги, це старий розмитий логотип веселкового кольору від Apple. Таким чином, ми можемо припустити, що Apple грає дуже важливу роль в цій книзі. Фактично, Apple відіграє велику роль у технологічної індустрії в цілому.

Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Показати ще

Ця книга повинна бути опублікована 17 березня, так що чекати залишилося зовсім недовго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.