WhatsApp, очевидно, є найпопулярнішим з численних програм для обміну повідомленнями, доступних на даний момент. Це безкоштовне багатоплатформовий додаток для обміну повідомленнями і передачі голосу по IP, що належить Facebook. WhatsApp є самим популярним додатком для мобільних месенджерів у всьому світі. Однак його популярність також означає, що у нього є тонни неофіційних версій. Недавні повідомлення показують, що неофіційні додатки WhatsApp завойовують величезну популярність в деяких регіонах.

смартфон, gettyimages

На даний момент існує безліч додатків для Android, заснованих на WhatsApp. Ці неофіційні WhatsApp зазвичай пропонують безліч функцій, які не пропонує оригінальна версія. Наприклад, GBWhatsApp дозволяє переглядати статус користувачів, навіть якщо автор видаляє їх.

смартфон, gettyimages

Деякі програми можуть керувати WhatsApp, щоб ви могли використовувати декілька облікових записів на одному пристрої або відправляти файли більшого розміру. На африканському ринку неофіційне GBWhatsApp навіть більш популярним, ніж оригінальний WhatsApp. Хоча WhatsApp вже кілька разів намагався заблокувати користувачів цих неофіційних додатків, його зусилля здаються марними.

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.