Сучасні смартфони з кожним роком випускають все більш дорогими і навороченими. Звичайно, у них з'являється купа крутих функцій, але ось деякі з них просто не потрібні користувачам, або ж переоцінені самою компанією.

смартфон, gettyimages

Видатні показники за результатами тестів. На стадії випробувань використовують різні програми, оцінюють технічний потенціал начинки " смартфона. Все це впливає на швидкість роботи гаджета. Однак, смартфон поступово завантажується зайвими файлами, що впливають на роботу. До того ж, в компанії процесор смартфона зазвичай “розганяють” до межі, а в звичайному житті цим ніхто з покупців не займається.

Бездротова зарядка. Суть цієї технології полягає в наявність індукційної котушки, вбудованою на задню панель. Опинившись в магнітному полі, вона починає успішно проводити струм.

В перспективі ця технологія дозволить забути про проводах і роз'ємах, але зараз в ній трохи сенсу, адже все одно потрібно кабель для приєднання до мережі. До того ж, користуватися смартфоном, який заряджається від бездротової зарядки не так вже і зручно.

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Huawei MateX, gettyimages

Вигнутий дисплей. Звичайно, такий екран ефектно виглядає, але володіє великими недоліками. Його проблематично замінити, а розбити дуже легко. До того ж вигнутість знижує ергономічні показники. До того ж, ремонт такого гаджета точно не сподобається публіці.

Складна конструкція. У повернення моди на розкладачки існує великий недолік. Сучасні смартфони з такою функцією виявилися дуже ненадійними. До того ж, ціна просто величезна, якщо порівнювати із звичайними смартфонами. така плата за інновації, які не так вже й потрібні користувачеві.

8К-відео. Функція запису в такому форматі виникла у багатьох сучасних моделях. Однак на практиці виявляється, що принципові переваги в запису відео такої якості немає, зате проблем предостатньо. Наприклад, не кожен телевізор або будь-який інший монітор здатний відображати таку якість картинки з-за технологічних обмежень. Та й ціна на такі гаджети теж буде позамежною найближчі кілька років.

5G-модеми. З появою у світі мереж п'ятого покоління виростає бажання придбати смартфон з функцією 5G, щоб на собі випробувати передову технологію. Однак поспішати великого сенсу немає. До того ж, в Україні мережа нового покоління з'явиться в кращому разі через кілька років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.