У розпорядження агентства Bloomberg потрапила внутрішня записка для працівників ритейлової мережі Apple. У ній говориться, що компанію чекає брак смартфонів на заміну, яка триватиме близько 2-4 тижнів. Схоже, коронавірус завдає чергового удару по ринку смартфонів, і тепер проблема торкнулася навіть таку компанію Apple.

Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Якщо покупець приносить в магазин несправний телефон, зазвичай компанія намагається здійснити оперативний ремонт - наприклад, поставити інший дисплей. Однак, тепер співробітники не зможуть змінювати деталі, або ж давати під заміну смартфони.

Apple HomePod, gettyimages

Враховуючи, що Apple співпрацює з китайськими постачальниками, які припинили виробництво через вірусу, то все стає на свої місця.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.