Caviar, російська компанія, відома своєю розкішною кастомізацією різних продуктів, у тому числі популярних флагманських телефонів, анонсувала колекцію ограниченней версій Galaxy S20 Ultra.

Galaxy S20 Ultra Fortune Collection, gizchina

Samsung Galaxy S20 Ultra Fortune Collection випускається в п'яти варіантах, а ціни стартують від 5660 доларів до 40 210 доларів. Ви можете вибрати будь-який з наступних варіантів - Fortune Gold Joker, Fortune Ace of Spades, Fortune Ace of Diamonds, Fortune Ace of Hearts і Fortune Ace of Clubs.

Galaxy S20 Ultra Fortune Collection, gizchina

Телефони обмеженої серії покриті золотом, оніксом, рубінами і сапфірами; в залежності від обраної вами версії. Компанія також має інші варіанти, такі як Victory Gold; Victory Passion, які обтягнуті шкірою пітона; Victory Black Titanium з титану з PVD-покриттям; і Victory Gold and Black Alligator, покриті натуральною шкірою алігатора і золотом 999.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Galaxy S20 Ultra Fortune Collection, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.