Беспроводні навушники в наші дні стрімко перетворюються в моду і поширюється як лісова пожежа. На даний момент більшість провідних китайських брендів, таких як Xiaomi, Meizu, Huawei, Vivo, Razer і 360, мають як мінімум одну модель навушників TWS під своїми брендами. У той час як Apple залишається лідером ринку в цьому сегменті, китайський виробник Xiaomi є другим за величиною за часткою ринку. Xiaomi, можливо, планує представити нову пару навушників, які були помічені на веб-сайті Консорціуму Wireless Power. Навушники називаються Mi True Wireless Earphones 2S.

Mi True Wireless Earphones 2S, gizchina

Зазначимо, що навушники дуже схожі на вже існуючу модель Mi Air 2 TWS. Навушники також будуть размещені в чохлі для зарядки, який ідентичний Xiaomi Air 2 TWS. Однак, виходячи з суфікса S, ця модель може отримати купу цікавих функцій.

Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.