Huawei і Samsung вже випустили смартфони зі складними екранами. Компанія Apple завжди залишає за собою останнє слово у різних інноваційних областях і новий патент підтверджує цей факт. Схоже, корпорація готує унікальний смартфон, щоб затьмарити Samsung і Huawei, а також обійтися без поломок своїх гаджетів з-за браку розробок.

Патент Apple. gizchina

Кілька днів тому “Управління по патентах і товарних знаків США” представило новий патент компанії, під назвою “Складана кришка і дисплей для електронного пристрою”. Звучить дивно, але по знімку можна побачити форм-фактор нового пристрою.

У патентному документі Apple описує використання гнучких шарів дисплея, які з'єднані один з одним. Коли смартфон складний або розгорнуто, двошарова конфігурація допомагає дисплеям переміщатися, а кришка може бути зігнута тільки в “потрібної” області.

Патент Apple. gizchina

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Правда, далеко не факт, що такий смартфон взагалі з'явиться на прилавках, так що чекати дива не варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.