Після запуску флагманської лінійки наступного покоління Pixel - Pixel 4 і 4 XL, технологічний гігант Google готується до випуску бюджетного варіанту, дубльованого як Pixel 4a, і стане наступником Pixel 3a.

Очікувалося, що Google Pixel 4a буде офіційно анонсований на конференції Google I/O 2020 в травні цього року. Тим не менш, компанія скасувала захід.

Google Pixel 4a, gizchina

напередодні запуску В реальному часі з'явилися реальні зображення майбутнього бюджетного смартфона Pixel 4a, демонструють дизайн пристрою як спереду, так і ззаду.

З першого погляду на просочилися зображення стає ясно, що Google Pixel 4a має невеликі розміри, і компанія також пропонує закруглені кути на пристрої. У нього вузькі рамки навколо дисплея, а в лівому верхньому кутку екрану - виріз для камери.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Показати ще

Google Pixel 4a, gizchina

На задній стороні пристрою є один датчик камери і світлодіодний спалах, які розташовані на модулі камери квадратної форми, щоб гарантувати, що дизайн телефону буде схожий на Pixel 4. Для додаткового захисту є також задній датчик відбитків пальців.

Правда, про ціну поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.