Нещодавно деякі користувачі мережі повідомили, що Xiaomi Mi 10 не може завантажитися після оновлення останньої бета-версії 20.3.4. За словами Xiaomi, компанія отримала негативні відгуки користувачів щодо цієї ситуації. Коли Xiaomi Mi 10 оновлюється до бета-версії MIUI 20.3.4, з'являється чорний екран, і він не може нормально завантажуватися. Причина цієї ситуації проста, оновлення несправне.

Xiaomi, gettyimages

Деякі користувачі мережі також повідомляють, що Mi 10 не може використовувати карту після оновлення внутрішньої бета-версії прошивки. Також, якщо ви довго натискаєте кнопку живлення, пристрій все одно не завантажиться. Компанія в даний час розслідує збій і оновить користувачів мережі як можна швидше.

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.