Американська корпорація Facebook оголосила через свій блог, що сервіс обміну повідомленнями Messenger піддався кардинальної переробки для пристроїв Apple. Схоже, користувачі хочуть здивувати публіку.

смартфон, gettyimages

Проект LightSpeed буде завантажений швидше і буде в чотири рази менше свого оригінального розміру. У Facebook відзначили, що він скоротив основний код на 84% з 1,7 млн. До 360 тис., Що допомогло створити більш просту інфраструктуру додатків. Це означає, що новий додаток буде працювати набагато швидше. Це чудові новини, так як користувачі раніше масово скаржилися на проблеми з додатком, яке просто було погано оптимізований.

смартфон у руках, фото: pxhere

Список контактів також був перероблений. Через перебудови програми, деякі функції будуть тимчасово недоступні. Facebook буде оновлювати програму протягом декількох майбутніх тижнів.

Популярні новини зараз

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.