За останні кілька місяців з'явилося кілька звітів про розробку WhatsApp Dark Mode. Бета-версія цього оновлення була доступна протягом деякого часу. Однак більшість користувачів терпляче чекали виходу офіційного оновлення. За повідомленням компанії, новинка буде доступною для Android і iOS протягом декількох днів.

WhatsApp, whatsApp

Користувачі Android 10 і iOS 13 можуть використовувати темний режим, включивши його в налаштуваннях системи. Користувачі Android 9 і нижче можуть перейти в “Налаштування WhatsApp”> “Чати”> “Тема”> “Темний”.

смартфон у руках, фото: pxhere

Це оновлення фокусується на комфорті. Таким чином, колірні схеми близькі до системних налаштувань за замовчуванням на iPhone і Android. Крім того, ця кольорова суміш забезпечує виділення найбільш важливої інформації.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.