Багато користувачів чекають iPhone 9, тому що він стане другим дешевим телефоном Apple після першого покоління iPhone SE. Ось чому його часто називають iPhone SE 2. Незалежно від його назви, цей телефон вважається чимось на зразок iPhone 8 і iPhone 11. І це ще одна причина, чому багато хто називає його таким чином. На даний момент у нас немає офіційної інформації щодо його назви. Але ми багато знаємо про його зовнішності і ключові особливості.

iPhone 9, gizchina

Повідомляється, що iPhone 9 буде мати той же дисплей, що і оригінальний iPhone 8. Таким чином, ця версія буде оснащена РК-дисплеєм з роздільною здатністю 1334 × 750 пікселів. Це також означає, що щільність пікселів дорівнює 326ppi, така ж, як у 6,1-дюймового екрану iPhone 11.

iPhone, gettyimages

останнім часом деякі джерела стверджують, що телефон був зображений на шпигунської фотографії. Це доводить, що наш головний герой виглядає ідентично iPhone 8. Єдине привабливе відмінність - змінений логотип на задній панелі. Тепер він був переміщений в центр.

Популярні новини зараз

60-річних не відпустять: нардеп пояснив, чи можуть знизити мобілізаційний вік

Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім

Терміново запасайтеся цим, поки знову не стали відключати світло: українцям дали список на зиму

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.