OnePlus може зробити попереджувальний крок з запуском своєї нової серії флагманських ігор. Згідно з новим звітом, популярний китайський виробник смартфонів оголосить серію OnePlus 8 в середині квітня.

За словами джерела, близького до компанії, можна очікувати, що серія OnePlus 8 буде показана публіці протягом другого тижня квітня 2020 року. Досі OnePlus зазвичай проводила глобальні анонси в одну і ту ж дату або приблизно в ті ж терміни. Індія стала ключовим ринком для бренду, який є одним з найбільш популярних виробників смартфонів в преміальному сегменті Індії.

смартфон у руках, фото: pxhere

З того, що ми вже знаємо, OnePlus запустить як мінімум три варіанти, в тому числі базовий варіант, варіант pro, а також новий варіант Lite. Подивимося, що покажуть публіці в квітні 2020 року.

OnaPlus, gettyimages

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.