Huawei вже давно працює над альтернативами додатків Google і Google Mobile Services. Компанія вже запустила Huawei Mobile Services і AppGallery, остання з яких є власною версією Play Store. У Huawei поки немає пошукового додатка, але воно працює над тим, яке вже називається Huawei Search, і подробиці цього додатка з'явилися в мережі.

Huawei Search, gizchina

Новини про пошуковому додатку Huawei з'явилися в мережі завдяки Redditor, який повідомив, що технічний гігант набирає користувачів для тестування програми Huawei Search в ОАЕ. Макс Вайнбах (Max Weinbach) з XDA Developers представив додаток і надав зображення того, як воно виглядає, а також докладну інформацію про його функціях.

Huawei, gettyimages

В пошуковому додатку Huawei є розділ виявлення, в якому відображається новинна стрічка. Він також має значки для Погода, Спорт, Конвертер одиниць вимірювання, Калькулятор. Існує також темний режим і можливість включити безпечний пошук. Huawei також дозволить користувачам вибирати, чи вони бажають зберігати свою історію пошуку.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.