29 лютого популярний кіберспортивний шутер Counter-Strike Global Offensive оновив свій рекорд по піковому онлайн. Схоже, коронавірус змушує геймерів сидіти вдома, в зв'язку з чим онлайн-ігри користуються величезною популярністю.

Windows 10, gettyimages

Так, в 14:20 за київським часом одночасно в грі перебували 933 тисячі гравців. За інформацією бази даних Steam DB - це найкращий результат в історії даної дисципліни. Звичайно, це не рекорд серед ігор в усьому світі, але для проекту 8-річної давності це відмінний показник.

геймери, gettyimages

Відзначимо, що минулий рекорд був поставлений зовсім недавно - 9 лютого, тоді в гру зайшли одночасно 900 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.