За словами високопоставленого керівника китайського технологічного гіганта, Huawei готова побудувати першу фабрику у Франції. Цей крок буде відповідати планам компанії з розширення в регіоні, в той же час забезпечуючи мережі 5G. Це також розглядається як акт для ослаблення напруженості у відносинах з США, які раніше звинувачували Huawei в шпигунстві з використанням свого телекомунікаційного обладнання.

Huawei, gettyimages

Голова Huawei Technologies Co Ltd, Лян Хуа, зазначив, що компанія інвестує 200 мільйонів євро (приблизно 217 мільйонів доларів США) в першу фазу створення заводу по виробництву мобільних базових станцій. Очікується, що новий завод створить близько 500 нових робочих місць в цьому районі. Huawei спростувала всі звинувачення різних урядів щодо безпеки своїх телекомунікаційних інструментів та обладнання. Тим не менш, США непохитні в своїй позиції проти компанії на тлі торговельних суперечок між США і Китаєм.

Huawei MateX, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.