Кожен рік OnePlus випускає дві флагманські серії телефонів - оригінальну модель і модифікацію “T”. Здається, цей рік не стане винятком. Але з-за спалаху коронавіруса багато чого може змінитися. У будь-якому випадку, ці телефони поставляються з самим потужним апаратним і крутим дизайном. У цьому сенсі OnePlus 8 продовжить те, що зробили його попередники.

OnePlus 8 5G, gizchina

У мережі з'явилася інформація про майбутнє OnePlus 8 5G. Судячи з фото, смартфон буде поставлятися з дисплеєм з отвором для фронтальної камери.

Експерти повідомили, що смартфон покажуть публіці офіційно вже 3 березня. Деякі користувачі також припускають, що OnePlus буде ігровим телефоном, в той час як інші думають, що OnePlus оголосить про нову концепцію телефону.

смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Звичайно, про нових смартфонах заговорили після представленого компанією концепту смартфона, у якого основна камера виявилася невидимою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.