В Huawei Mate Xs використовується двошаровий полиимидный гнучкий аерокосмічний матеріал. Це підвищує міцність екрану на 80% порівняно з одним шаром. За словами генерального директора Huawei Ю Чэндун, ціна цього дисплея в три раза дорожче золота. Це означає, що фактична ціна дисплея в чотири рази перевищує ціну золота. Зараз ціна на золото становить близько 64 доларів за грам, а от ціна за екран 257 доларів. Правда, про вагу екрана все ж невідомо.

Співробітник Huawei повідомив, що структура шарніра екрану складається з понад 100 точних приладів. Вся система шарнірів використовує безліч спеціальних матеріалів з унікальним виробничим процесом.

Huawei Mate X, gettyimages

Що стосується дисплея, Huawei використовує свою власну двошарову полімерну структуру, щоб об'єднати дві плівки разом. Для склеювання плівок використовується гнучкий оптичний клей.

Huawei Mate Xs 5G (8 ГБ + 512 ГБ) поставляється з ціною 2499 євро/$ 2758. Офіційно він з'явиться на полицях магазинів 5 березня.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Huawei, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.