Після багатьох повідомлень і чуток, здається, що ми нарешті отримали підтвердження технології швидкої зарядки, яка з'явиться в Black Shark 3. Якщо ви не жили в печері протягом останніх декількох тижнів, ви знаєте, що Xiaomi збирається запустити новий смартфон для своєї дуже успішної серії Black Shark ігрових смартфонів. 3 березня новий телефон буде офіційно представлений разом з модифікацією Pro. Сьогодні компанія опублікувала ще один офіційний тизер, що підтверджує ємність акумулятора і зарядку.

Black Shark 3, gizchina

За чутками, точна ємність батареї Shark 3 становить 5000 мАч. Проте офіційна інформація вказує на те, що ігровий смартфон дебютує з масивної батареєю ємністю 4720 маг. Що стосується зарядки, новинка може похвалитися унікальною технологією швидкої зарядки на 65 Вт. На сьогоднішній день це рекорд.

смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo дражнить фанатів виходом нового смартфона. Девайс отримає наворочену камеру, а також сучасний дисплей і потужний процесор.

Як повідомляв Знай.uа один з фанатів ігор показав, як виглядає NFS: Underground на максимальних налаштування графіки з поліпшеннями ефектів сучасних комп'ютерів. Виглядає все дуже цікаво, але от продуктивність при цьому зменшилася у 3 рази.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple забороняє використовуватися кіношним лиходіям їх смартфони. Корпорація не хоче, щоб їх смартфони асоціювалися з лиходіями у фільмах.