Huawei тільки що анонсувала новий електронний продукт споживчого рівня, який стане конкурентом Apple на ринку розумних колонок і динаміків. Нещодавно представлені колонки отримали назву Sound X і будуть змагатися з Apple HomePods.

Apple HomePod, gettyimages

Компанія Huawei розробила колонки Sound X спільно з французькою аудіо-фірмою Devialet. Останній добре відомий своїми інноваційними і високоякісними акустичними системами. Таким чином, Sound X поставляється з деякими з функцій і технологій, що лежать в основі інших продуктів Devialet. Huawei Sound X був розроблений з системою подвійного сабвуфера потужністю 60 Вт, яка використовує фірмову технологію “Push-Push” Devialet, яка здатна гасити вібрації, і в той же час пропонувати потужний бас під час відтворення музики.

Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.