Цей рік сповнений цікавих випусків ігор, але однією з найбільших ігрових історій для багатьох стане те, чи буде офіційно анонсована GTA 6. Минуло близько шести з половиною років з тих пір, як Grand Theft Auto 5 була вперше випущена, що ознаменувало саме довге очікування нової гри GTA.

GTA V

І, що цікаво, на наступний день після трансляції Суперкубка був оновлений сайт домену Take Two, куплений для GTA 6.

Сайт whois.domaintools.com показує, що GrandTheftAuto6.com був оновлений 3 лютого - на наступний день після Super Bowl 2020. Шанувальникам було цікаво, чи це може бути ознакою того, що GTA 6 з'явиться найближчим часом. Схоже, незабаром з'являться цікаві подробиці про майбутню гру. Якщо компанія анонсує продовження GTA в цьому році - геймери будуть готові відразу ж оформити попереднє замовлення.

GTA VI

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.