Компанія Microsoft представила уніфіковане мобільний додаток Office для Android-смартфонів. Тепер всі найпопулярніші і необхідні сервіси з'явилися в одному унікальному додатку, що помітно спростить використання для мобільних користувачів.

З його допомогою користувачі можуть редагувати документи Word, Excel і PowerPoint без необхідності перемикатися між кількома додатками.

Microsoft, Comss

Крім цього, додаток також дозволяє переглядати файли в хмарному сховищі OneDrive, сканувати документи за допомогою інструменту Office Lens і зчитувати QR-коди. Звичайно ж, це було зроблено для спрощення навігації.

Правда, додаток має часові обмеження, серед яких неможливість використання за допомогою планшетів. Проте, в майбутньому це пообіцяли змінити.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Microsoft

Зараз додаток доступний тільки для платформи Android, інформація про строки або навіть плани випуску аналогічного уніфікованого додатка для iOS поки не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.