Apple вже попередила про перебої з поставками iPhone через припинення заводів виробничих партнерів у зв'язку зі спалахом пневмонії, що викликається коронавірусом COVID-19. Однак, подібна проблема торкнеться не тільки Apple, і це цілком очікувано, так як більшість смартфонів виробляється в Китаї, або поставки стосуються роботи в Китаї. У будь-якому випадку, затримки з поставками буде у більшості виробників смартфонів, що може позначитися на ціні.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Так, проблеми зі складськими запасами і поставками у Xiaomi були завжди і на перший погляд ситуація може здатися зовсім звичайної - за всю історію не було жодного бездефіцитного флагмана. Однак, проблеми були через брак виробничих потужностей, а тепер популярний смартфон нікому збирати з-за вірусу. Іншими словами, в найближчі тиждень-два можна навіть не намагатися купити Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro, якщо не хочете переплачувати. Така ж ситуація і з Samsung, які теж купить найближчим часом не вийде.

Samsung Galaxy XCover Pro, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.