Крім смартфонів, Xiaomi щосили намагається донести до споживачів нові товари для життя за доступною ціною. У зв'язку з погіршенням якості повітря з кожним днем, схоже, що китайська компанія хоче запропонувати нові дихальні маски. Звичайно ж, мова йде про розумних масках. Бренд подав заявку на новий патент, в якому йдеться про розумних дихальних масках.

Розумна маска, gizchina

Згідно з патентом, смарт-маска Xiaomi буде поставлятися з чотирма різними модулями, які утворюють вбудований обчислювальний блок. Він буде складатися з процесора, який буде обчислювати всі дані бортових датчиків. Ці дані потім будуть збережені в модулі пам'яті. Крім того, є модуль підключення, який буде ретранслювати всі збережені дані. Звичайно, всі вони будуть отримувати живлення від вбудованої батареї. Нарешті, розумна маска, очевидно, буде мати стандартні фільтри.

Розумна маска, gizchina

Що стосується функцій, інтелектуальна маска зможе записувати загальний час носіння і кількість поглиненого забруднення. Виробник смартфонів буде використовувати датчики, які будуть розраховувати кількість поглинання. Як і очікувалося, буде супутнє додаток, яке маска буде відправляти записані і обчислені дані. Крім того, маска також дозволить вам дізнатися індекс якості повітря (AQI) з допомогою центрального сервера. Про ціни поки говорити рано, але патент зараз як ніколи актуальний.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.