Незважаючи на нові спроби переробити подачу оновлення для ОС Windows, Microsoft продовжує дратувати користувачів неякісними оновленнями та сумнівної прозорістю. І тепер Microsoft довелося зробити ще одне серйозне попередження всім користувачам Windows 10.

Windows 10

Корпорація Майкрософт підтвердила користувачам, що нове оновлення для системи безпеки KB4524244 може призвести до зависання системи і збоїв у всіх підтримуваних версіях Windows 10, починаючи з Windows 10 Home і закінчуючи Enterprise Server. На жаль, KB4524244 був доступний протягом чотирьох днів, але тепер Microsoft вирішила відкликати оновлення. Втім, це в стилі Microsoft, коли оновлення з виправленнями помилок призводить до нових помилок, і подібне відбувається вже протягом декількох років. Компанії варто переглянути свої погляди на впровадження і перевірку оновлень для Windows 10.

Windows 10

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.