Однією з особливостей представлених вчора смартфонів Samsung серії Galaxy S20 є підтримка запису відео в дозволі 8K. Однак, навіть у такій технології є свої мінуси. З очевидного - величезне споживання пам'яті в смартфоні, що сподобається далеко не всім.

Samsung Galaxy S20, gizchina

За даними Samsung, одна хвилина такого відео вимагає близько 600 МБ вільного місця на накопичувачі. Так що навряд чи запис 8K-відео силами мобільного пристрою стане масовим явищем найближчим часом. Однак, технології не стоять на місці, і експерти оптимізують роботу смартфонів, в тому числі і споживання пам'яті.

Samsung Galaxy S20 Ultra, gizchina

Проте великий обсяг файлів є не єдиним обмеженням при зйомці відео в дозволі 8K. За даними SamMobile, максимальна тривалість ролика обмежена 5 хвилинами. Звичайно ж, на презентації Samsung про це не сказала ні слова.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.