За ці роки бренди знайшли важливу нішу на ринку смартфонів, а саме ігрові телефони. Є кілька альтернатив для телефонів цього підвиду: BlackShark, Nubia Red Magic, Asus ROG, Razer ... Тепер у цих смартфон з'явиться новий конкурент - Lenovo Legion. Виробники починають займатися випуском смартфонів і інших девайсів, які призначені для ігор.

Lenovo Legion, gizchina

Очікується, що перший ігровий мобільний телефон Lenovo Legion з'явиться з процесором Qualcomm Snapdragon 865, що підтверджується його рекламним плакатом. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо. Швидше за все, це відбудеться ближче до літа цього року.

Lenovo

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.