У недавньому звіті китайський виробник Huawei спростовує повідомлення Wall Street Journal, в якому стверджується, що у США є докази здатності Huawei шпигувати за своїм обладнанням. Huawei стверджує, що США не можуть надати жодних конкретних доказів про моніторинг у своїх мережах.

Huawei, фото foreignpolicy

“The Wall Street Journal” цитує офіційних осіб уряду США: “У нас є докази того, що Huawei має можливість таємно отримувати конфіденційну особисту інформацію з мережевого обладнання, яке вона продає і підтримує”.

Huawei Nova 5T Pro, IXBT

The Wall Street Journal також заявляє, що “у відповідності з юридичними вимогами, виробники обладнання телекомунікаційної мережі повинні залишати апаратні засоби для влади доступу до мережі в законних цілях”, але “виробники обладнання не можуть отримати доступ до телекомунікацій без згоди оператора”. Згідно звіту WSJ, Huawei порушує відповідні закони і “може таємно отримувати доступ до мережі без відома оператора через чорний хід на його пристрої”. Тепер компанія Huawei просить владу США надати факти, а не використовувати ЗМІ як “дезінформації”.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.